English website
Logo Grip
GRIP OP UW KENNISVERWERVING
WORD VERSNELD MICROSOFT DYNAMICS EXPERT
spacer
Logo Plataan
GRIP training is een trainingsformule die u en uw medewerkers toelaat om versneld kennis te verwerven op een gecontroleerde manier.

De kernelementen van deze trainingsformule zijn:

 • Versneld leren
   (ook bekend als accelerated
   training)
 • Gecontroleerd leren
 • Residentiële formule
 • Doelgericht leren
 • Extra cursusinhoud
 • Volledige cyclus
Home Logo Q*For Klantentevredenheid
GRIP - ACCELERATED TRAINING

WAAROM VERSNELD LEREN?
In de snel veranderende IT-industry is het verwerven van kennis over de nieuwste technologieën en mogelijkheden zeer belangrijk. Het verwerven van nieuwe kennis vergt echter tijd. Deze tijd is nodig om de student te introduceren en vertrouwd te maken met de nieuwste kennis. De student heeft bovendien tijd nodig om deze nieuwe kennis zelf te verwerken.

Voor bedrijven is het niet altijd even makkelijk om die tijd vrij te maken. Versneld leren betekent niet alleen een significante kostenbesparing voor de onderneming maar ook meer flexibiliteit.
Versneld leren betekent voor de werkgever de snelst mogelijke manier om nieuwe werknemers operationeel te krijgen.

EEN GRIP TRACKS
Managing Office 365 Identities and Services Bootcamp

HOE VERSNELD LEREN?
Versneld leren kan enkel succesvol gebeuren door een aangepaste didactische methode en een aangepaste cursusinhoud. De cursussen die Plataan aanbiedt in de GRIP formule werden inhoudelijk grondig doorgelicht. Overlappende en overbodige hoofdstukken werden geschrapt. De te behandelen hoofdstukken werden aangepast zodat versnelling mogelijk is.

RESIDENTIËLE FORMULE
De trainingen worden georganiseerd in een residentiële formule. Dit wil zeggen dat de studenten samen met de trainer gedurende de GRIP trainingen in een hotel verblijven, waarin ook de training zelf plaatsvindt.

Residentiële formule
Dit betekent dat er hierdoor meer tijd ter beschikking is:
  • De student heeft gedurende de training geen reistijd
  • De trainer is 24 uur ter beschikking van de student
  • De student wordt niet afgeleid en kan gedurende de training zich volledig concentreren op de verwerking van de nieuwe kennis
  • De training kan tot in de avonduren doorlopen
GECONTROLEERD LEREN?
Om versneld te kunnen leren zonder controleverlies zijn er controlepunten ingebouwd in elke GRIP training. Deze laten toe om ervoor te zorgen dat nieuwe kennis optimaal verwerkt kan worden.
De controlepunten bestaan uit testen die de hoofdstukken afsluiten en individuele opvolging van de studenten. De trainer kan hiermee de vooruitgang van de studenten vastellen en hun niveau toetsen.

DOELGERICHT LEREN?
Plataan heeft de GRIP trainingen zo opgesteld dat ze een perfecte balans vormt tussen praktijk en certificatie.

Praktijkgericht
De doelstelling van elke GRIP training is praktijkgerichtheid. De studenten moeten na de training klaar zijn voor praktijkopdrachten.
Examengericht
Elke student ontvangt een examenvoucher. Doelstelling is dat de student zich certificeert als een door Microsoft erkent specialist.

EXTRA INHOUD?
Om een praktijkgerichte opleiding te bieden zijn praktijkscenario's en cases noodzakelijk. Plataan heeft deze scenario's en cases ingebouwd in de GRIP trainingen. Daarnaast worden ook onderwerpen behandeld die niet in de officiële programma's zijn opgenomen. Deze onderwerpen zijn misschien minder relevant voor de certificatie examens maar des te meer in de praktijk.

VOLLEDIGE CYCLUS?
Elke GRIP training is een traject van A tot Z. Dit wil zeggen dat u in deze traingen kan instappen zonder enige voorafgaandelijke Microsoft Dynamics NAV kennis.

Voor de een trajecten stelde Plataan zich volgende vraag:

"Welke inhoud is er nodig om een student te trainen tot een Microsoft Dynamics NAV specialist?"
Hierbij gingen wij ervan uit dat de student over geen enkele Microsoft Dynamics NAV kennis beschikt.